Posicionament integral als cercadors

Serveis amb cost fix definit

Posicionament integral als cercadors

El “posicionament als cercadors” és la feina que es fa amb un lloc web per permetre a aquest lloc sortir als cercadors quan els possibles visitants del web cerquen alguna cosa que aquest usuari ofereix.

Des de les famoses i poc efectives “Altes gratuïtes als cercadors”, hi ha moltes empreses que ofereixen diferents graus de feines de posicionament als cercadors.

Amb una llarga experiència en el sector, Bredax us presenta un servei que, a un preu raonable, s’adapta a les necessitats de visibilitat del vostre web.

El proces que segueix Bredax té les següents característiques diferencials:

Totes les paraules que facin falta

Posem la seva pàgina en primer lloc dels cercadors per aquelles paraules que el seu lloc web necessiti. Des dels inicis, oferim els nostres serveis per a grans volums de frases de cerca, coneguts en l’actualitat com a long-tail keywords.

Treball col·laboratiu

A Bredax som molt conscients de quina és la nostra feina. Aconseguir que vostè i el seu negoci aconsegueixi més contactes. Que li soni el telèfon i rebi peticions d’informació per la web. Sabem que el posicionament és només una molt bona manera d’aconseguir-ho.

Estricte controls dels resultats

De res serveix el millor treball de posicionament si uns canvis posteriors al web a optimitzar desfan la feina feta. Internet, els cercadors, els llocs web i els de la competència són estructures vives que varien en el temps.

Potenciem la seva pàgina web

A diferència d’algunes empreses de posicionament, que potencien pàgines web que els pertanyen, la feina que fa Bredax la fa sobre els webs propis dels nostres clients. Així, si un dia vostè decideix que no li som prou útils, no perdrà pas el posicionament del tot.

Especialistes en posicionar

En un món com el de la optimització de pàgines web per als cercadors, en el que els bons resultats han dut a una multitud d’empreses i individus a vendre suposats serveis de posicionament, molt poques empreses poden demostrar l’experiència contrastada de la que gaudeix l’equip de Bredax. Amb prop d’un centenar de llocs web optimitzats i amb centenars de milers de visites mensuals aconseguides, Bredax no només “sap” posicionar pàgines web, sinó que “domina” el posicionament als cercadors.

Voleu més informació?

Truqueu-nos al 93 867 43 90
O bé demaneu-nos fulletons explicatius via correu electrònic: