Campanyes de publicitat als cercadors

Promociona tantes frases com necessitis amb les

Campanyes de Publicitat als Cercadors

Bredax és una empresa especialitzada en fer-li arribar al web visites qualificades a un preu efectiu. Per aconseguir-ho utilitzem totes aquelles eines que considerem necessàries, i una d’elles són les campanyes de publicitat als cercadors.

Les campanyes de publicitat als cercadors de Bredax produeixen moltes més visites i a un preu molt més baix que les campanyes de publicitat que en general poden donar d’alta i gestionar els nostres clients.

Entre els avantatges principals de les campanyes de publicitat als cercadors de Bredax trobem:

Campanyes de Marqueting Optimitzades

Tothom pot crear una campanya de màrqueting als cercadors amb Google AdWords. Una altra cosa és que aconsegueixin visites efectives que produeixin compres i a un preu raonable.

Revisions constants en les campanyes de publicitat als cercadors

Bredax estudia constantment la vostra campanya i competència i pren les mesures correctives pertinents per millorar-ne les conversions i reduint el cost per clic.

Experiència certificada

Bredax ha demostrat que pot treure un elevat rendiment al producte i que té experiència en conceptes bàsics i avançats sobre la publicitat per a mòbils, com ara els formats d’anunci, les ofertes, la segmentació, i l’optimització i el mesurament de les campanyes.

Campanyes de publicitat als cercadors efectives

Molta gent ha descobert alguna vegada les campanyes de publicitat als cercadors, i molta gent, després d’haver-les provat durant un temps, les han abandonat perquè els resultaven massa cares. Bredax crea Campanyes de Publicitat als cercadors tant efectives que els nostres clients no les aturen mai. L’objectiu que persegueix Bredax amb les nostres Campanyes de Publicitat a Google no és aconseguir moltes visites al seu web. Bredax aconsegueix enviar-li, mitjançant les nostres campanyes de publicitat, totes les visites que poguem a un preu raonable i altament qualificades.

Voleu més informació?

Truqueu-nos al 93 867 43 90
O bé demaneu-nos fulletons explicatius via correu electrònic: