Posicionament local

La proximitat que ajuda a vendre

Posicionament web local

El “posicionament als cercadors” és la feina que es fa amb un lloc web per permetre a aquest lloc sortir als cercadors quan els possibles visitants del web cerquen alguna cosa que aquest usuari ofereix.

Des de la popularització dels smartphones amb serveis de localització, cada vegada és més habitual trobar-nos entre els resultats de cerca, resultats molt localitzats al nostre entorn.

Amb una llarga experiència en el sector, Bredax us presenta un servei que, a un preu raonable, s’adapta a les necessitats de visibilitat del vostre web i a la creixent tendència de posicionar-se de manera localitzada.

El proces que segueix Bredax té les següents característiques diferencials:

Totes les paraules que facin falta

Posem la seva pàgina en primer lloc dels cercadors per aquelles paraules que el seu lloc web necessiti. Des dels inicis, oferim els nostres serveis per a grans volums de frases de cerca, coneguts en l’actualitat com a long-tail keywords.

Treball col·laboratiu

A Bredax som molt conscients de quina és la nostra feina. Aconseguir que vostè i el seu negoci aconsegueixi més contactes. Que li soni el telèfon i rebi peticions d’informació per la web. Sabem que el posicionament és només una molt bona manera d’aconseguir-ho.

Estricte controls dels resultats

De res serveix el millor treball de posicionament si uns canvis posteriors al web a optimitzar desfan la feina feta. Internet, els cercadors, els llocs web i els de la competència són estructures vives que varien en el temps.

Potenciem la seva pàgina web

A diferència d’algunes empreses de posicionament, que potencien pàgines web que els pertanyen, la feina que fa Bredax la fa sobre els webs propis dels nostres clients. Així, si un dia vostè decideix que no li som prou útils, no perdrà pas el posicionament del tot.

Campanyes de cerca localitzades

En un món connectat on és possible realitzar cerques a gairebé qualsevol indret, Google ha reaccionat mostrant resultats locals dins dels resultats de cerca, a més, l’usuari, també ha adaptat els seus criteris de cerca incloent en multitud d’ocasions la localitat per a la qual està cercant un producte o servei. El posicionament web local és especialment indicat per a totes aquelles empreses que ofereixen els seus productes i/o serveis a un àmbit d’actuació reduït.

Voleu més informació?

Truqueu-nos al 93 867 43 90
O bé demaneu-nos fulletons explicatius via correu electrònic: