Manteniment campanyes de publicitat a internet

Manteniment i control de

Campanyes d'AdWords

Crear una campanya de màrqueting als cercadors no és difícil si un sap navegar bé per Internet. Una altra cosa molt diferent és crear campanyes de màrqueting a Internet realment efectives, que us facin arribar visites qualificades al vostre web a un preu sostenible.

Les campanyes de màrqueting als cercadors que gestiona Bredax gaudeixen d’un control i manteniment exhausitiu per adaptar aquesta als canvis constants que apareixen, tant per la naturalesa del sector del propi client, com per els canvis i millores que Google aplica a la seva eina de publicitat Google AdWords.

Tot i que antigament era realment fàcil trobar-se empreses que s’autogestionaven les campanes de publicitat als cercadors, la complexitat que aquestes presenten en l’actualitat, fa que sigui molt recomanable que les gestioni un professional qualificat, ja que, del contrari, pot ésser que s’estigui pagant de més per males configuracions.

Experiència certificada

Bredax ha demostrat que pot treure un elevat rendiment al producte i que té experiència en conceptes bàsics i avançats sobre la publicitat per a mòbils, com ara els formats d’anunci, les ofertes, la segmentació, i l’optimització i el mesurament de les campanyes.

Campanyes de publicitat als cercadors efectives

Molta gent ha descobert alguna vegada les campanyes de publicitat als cercadors, i molta gent, després d’haver-les provat durant un temps, les han abandonat perquè els resultaven massa cares. Bredax crea Campanyes de Publicitat als cercadors tant efectives que els nostres clients no les aturen mai. L’objectiu que persegueix Bredax amb les nostres Campanyes de Publicitat a Google no és aconseguir moltes visites al seu web. Bredax aconsegueix enviar-li, mitjançant les nostres campanyes de publicitat, totes les visites que poguem a un preu raonable i altament qualificades.

Voleu més informació?

Truqueu-nos al 93 867 43 90
O bé demaneu-nos fulletons explicatius via correu electrònic: