Estadístiques de posicionament de pàgines web

Controla l'activitat dels

Competidors a Google

Les estadístiques de Bredax inclouen un sistema metòdic per saber qui és la seva competència real als cercadors com Google. D’una manera quantificada, vostè pot saber qui competeix amb vosté per sortir a Google, per a quines i quantes frases de cerca i en quines posicions a part de vostè.

D’aquesta manera, l’ajudem a trobar competidors ocults, empreses que no sabia que eren competència seva als cercadors però que han aconseguit Sortir a les primeres posicions de Google, o possibles col·laboradors, com revistes online o revenedors que estarien encantats d’afegir els productes de vosté a la seva cartera i que treballen per aparèixer a Google i sortir a la primera posició.

Així també aprendrà quins competidors de fora de la xarxa no són competència a Internet perquè no surten a Google.

Aparèixer a Google i Sortir a la primera posició de Google l’ajudarà a aconseguir visites i contactes nous.

Les nostres eines els ajudaran a saber qui més ha aconseguit sortir a les primeres posicions i com impacta això al seu negoci.

La presència de la seva empresa a internet

Vostè té una pàgina web a Internet. Però hi és present? Té presència als cercadors? El troben els seus clients potencials quan cerquen a Internet allò que vostè els pot oferir? Les eines estadístiques de Bredax, juntament amb les nostres accions de màrqueting, els permeten comprovar la seva presència a Internet. Poden comparar-la amb la dels seus competidors i veure com evoluciona. Avaluar la presència del seu negoci a Internet no és fàcil. Però és necessari si vol aconseguir algun resultat del seu web. Bredax els dona els instruments perquè puguin fer-ho.

Voleu més informació?

Truqueu-nos al 93 867 43 90
O bé demaneu-nos fulletons explicatius via correu electrònic: