Monitoritzacio resultats web

Tot sota control amb les

Estadístiques de monitorització de resultats web

Els treballs que efectua Bredax amb els vostres webs tenen un objectiu clar. Augmentar el número de visites qualificades que té el seu web.

És per això, i perquè el món d’Internet és un món mòbil, que mantenim un estret control sobre el que li està passant al seu web, la seva presència a Internet.

Hem aconseguit una bona optimització? Hem aconseguit generar les visites que voliem? Estem aconseguint l’èxit esperat amb les campanyes de publicitat? Quants correus electrònics s’han enviat amb èxit?

Qualsevol de les accions de Bredax té associada un control mitjançant estadístiques web que permeten saber si estem anant bé o si hi ha cap problema.

Entre els avantatges principals de les estadístiques web de Bredax trobem:

Estadístiques de Posicionament

Integren un complet estudi de la posició que ocupa el seu web als cercadors en el conjunt de webs d’Internet. Monitorització constant de la seva posició a Internet.

Anàlisi dels competidors a Google

Inclouen un sistema metòdic per saber qui és la seva competència real als cercadors. Pot saber qui surt a Google, per a quines i quantes frases de cerca i en quines posicions a part de vostè.

La presència de la seva empresa a internet

Vostè té una pàgina web a Internet. Però hi és present? Té presència als cercadors? El troben els seus clients potencials quan cerquen a Internet allò que vostè els pot oferir? Les eines estadístiques de Bredax, juntament amb les nostres accions de màrqueting, els permeten comprovar la seva presència a Internet. Poden comparar-la amb la dels seus competidors i veure com evoluciona. Avaluar la presència del seu negoci a Internet no és fàcil. Però és necessari si vol aconseguir algun resultat del seu web. Bredax els dona els instruments perquè puguin fer-ho.

Voleu més informació?

Truqueu-nos al 93 867 43 90
O bé demaneu-nos fulletons explicatius via correu electrònic: