Campanyes de màrqueting a internet optimitzades

Gestionem eficientment

Campanyes de màrqueting a internet

Crear una campanya de màrqueting als cercadors no és difícil si un sap navegar bé per Internet. Una altra cosa molt diferent és crear campanyes de màrqueting a Internet realment efectives, que us facin arribar visites qualificades al vostre web a un preu sostenible.

Bredax té entre els seus clients de Campanyes de Màrqueting i Publicitat als cercadors empreses que ja tenien bones campanyes de màrqueting als cercadors en marxa abans de conèixer-nos.

Tot i així, un cop la campanya està en les nostres mans, les visites es multipliquen i els preus es redueixen. Tant és així que els nostres clients quasi sempre mantenen les campanyes en marxa indefinidament, cosa que demostra que els estem fent campanyes efectives, que els envien clients a un preu sostenible.

Tingui vostè o no tingui una Campanya de Publicitat als cercadors en marxa, si vol millorar el seu màrqueting a Internet posis en contacte amb nosaltres i mirarem com el podem ajudar.

Experiència certificada

Bredax ha demostrat que pot treure un elevat rendiment al producte i que té experiència en conceptes bàsics i avançats sobre la publicitat per a mòbils, com ara els formats d’anunci, les ofertes, la segmentació, i l’optimització i el mesurament de les campanyes.

Campanyes de publicitat als cercadors efectives

Molta gent ha descobert alguna vegada les campanyes de publicitat als cercadors, i molta gent, després d’haver-les provat durant un temps, les han abandonat perquè els resultaven massa cares. Bredax crea Campanyes de Publicitat als cercadors tant efectives que els nostres clients no les aturen mai. L’objectiu que persegueix Bredax amb les nostres Campanyes de Publicitat a Google no és aconseguir moltes visites al seu web. Bredax aconsegueix enviar-li, mitjançant les nostres campanyes de publicitat, totes les visites que poguem a un preu raonable i altament qualificades.

Voleu més informació?

Truqueu-nos al 93 867 43 90
O bé demaneu-nos fulletons explicatius via correu electrònic: